Η εταιρία Unil Opal

Η δύναμη ενός Ευρωπαϊκού ομίλου

H κύρια δραστηριότητα της Unil Opal είναι η παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας λιπαντικών. Τα λιπαντικά της καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών στους κλάδους της βιομηχανίας , των οχημάτων μεταφορών, των αγροτικών μηχανημάτων , των δομικών μηχανημάτων , της ναυτιλίας , των μικρών οχημάτων τουρισμού , και των μοτοσυκλετών . Οι περισσότερες μονάδες παραγωγής της Unil Opal βρίσκονται στην Γαλλία και τα κεντρικά της γραφεία στη κοιλάδα Loire Valley στη πόλη Saumur . 

Νέο εργοστάσιο στη πόλη SAUMUR

Εκτός από την Γαλλία, ο όμιλος έχει παραγωγικές μονάδες επίσης στο Βέλγιο, στην Ολλανδία και στην Ισπανία. Έχει εγκαταστάσεις σε 9 τοποθεσίες εκ των οποίων οι 7 έχουν γραμμές παραγωγής. Απασχολεί περισσότερο από 300 εργαζόμενους , συνδέεται με 100 εμπορικούς αντιπροσώπους ανά τον κόσμο, και με συνολικό πελατολόγιο άνω των 60.000 επαγγελματιών.Ο όμιλος Unil Opal έχει ισχυρή παρουσία στις Διεθνείς αγορές και είναι ο ηγέτης στην παραγωγή λιπαντικών στην μητροπολιτική Γαλλία.

Οι ειδικοί στην λίπανση

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας

Η Unil Opal σχεδιάζει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με σκοπό να εναρμονίζεται πάντα με τις τελευταίες προδιαγραφές των πλέον σύγχρονων εξοπλισμών & μηχανημάτων .Η εταιρεία

Ποιότητα και περιβαλλοντική συνείδηση: ISO 9001 & ISO 14001

Η Unil Opal έχει λάβει την πιστοποίηση ISO 9001 στη μέθοδο παραγωγής των λιπαντικών της, η οποία εγγυάται την σταθερή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της καθώς και τη μόνιμη τεχνολογική καινοτομία. Για αυτόν τον λόγο τα προϊόντα της πληρούν πάντα τα πρότυπα και τις προδιαγραφές των μεγαλυτέρων κατασκευαστών παγκοσμίως καθώς και τις απαιτήσεις διεθνών αναγνωρισμένων οργανισμών (ACEA, API). Επειδή τα λιπαντικά έχουν ευαίσθητες επιπτώσεις στο περιβάλλον γύρω τους, η Unil Opal σεβόμενη πλήρως το φυσικό περιβάλλον έχει λάβει την πιστοποίηση ISO 14001, ώστε να διασφαλίζει πως οι εγκαταστάσεις της θα είναι πάντα ασφαλής και χωρίς να εκπέμπουν βλαβερούς ρύπους.                                                                                                                                              

ISO 9001